Notícies

Visites guiades gratuïtes per als lectors del llibre

 

Del Myotragus a Cecili Metel. Un viatge a la prehistòria de Mallorca i Menorca, a càrrec d'Antoni Puig, arqueòleg i traductor de l'obra al català. 

Totes les trobades són a les 10:00h del matí. Totes les visites seran a càrrec del traductor de l'obra tret de la de Torre d'en Galmés que la realitzarà l'arqueòloga Elena Sintes. 

Per a més informació cliqueu a l'enllaç amb la nostra pàgina www.myotragus.org.Si voleu indicacions més concretes de com arribar als punts de trobada o rebre un mapa del lloc, podeu contactar amb l'organització al núm. 619320769.

Quasi un any de la multitudinària presentació a Manacor (12/5/2016)

La llibreria Món de llibres es va omplir de públic per a la presentació a Manacor del llibre sobre la prehistòria de Menorca i Mallorca. L'acte, aprofitat també per presentar l'Associació sa Talaia, amb seu a Manacor, va ser conduït pel traductor del llibre, l'arqueòleg Antoni Puig i per la Directora del Museu d'Història de Manacor, Magdalena Salas.

 

Al final de la presentació i per sorpresa dels més de 70 assistents a l'acte, l'autor del llibre, el belga Mark Van Strydonck, va intervenir per videotrucada i en anglès per agrair la iniciativa. Mai hagués somniat de poder veure el seu llibre traduït al català!


Gran èxit de públic per Sant Jordi i bona acollida del llibre a Manacor i Palma

Poder tenir el llibre editat just abans de Sant Jordi 2016 era un repte molt gran però tots els esforços es van veure retornats en forma d'encuriosits lectors i compradors als tres punts de venda que vam tenir a Manacor i Palma.  

A Ciutat va ser la llibreria Llibres Ramon Llull i la seva paradeta just a l'entrada de a Plaça Major i a Manacor Món de llibres i la botiga del Museu d'Història de Manacor gestionada per l'Associació d'Amics del Museu. Volem donar les gràcies a tots i especialment al públic per la seva gran acollida!